Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybkość zaklęcia

DeLux394

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co chodzi z tym bonem?

To jest jak cdr w LoLu?

Jeśli tak, to ten cdr jest wliczany do tego licznika czasu odnowienia?

Jak na ninjy wirujący sztylet miał 25 sek odnowy bez żadnego bonu za szybkość zaklęcia, tak przy eq, gdzie miałem go 70% nadal pisało 25 sek.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

W tym bonusie chodzi o szybsze wykonywanie danego skilla. My okiem tego nie zobaczymy, musimy to zrobić w spowolnieniu, wtedy będzie można dokładnie ujrzeć. :)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi.

Wie ktoś jeszcze jak obliczać o ile % szybkość zaklęcia zmniejszy mój cdr na skillu?

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi.

Wie ktoś jeszcze jak obliczać o ile % szybkość zaklęcia zmniejszy mój cdr na skillu?

Źle zrozumiałeś.

Nie chodzi o czas regeneracji skilla, a szybkość jego wykonania (tudzież szybkość ataku)

Opublikowano

Szybkość zaklęcia działa też na regenerację skilli, przecież mentalowi nie przyda się "SZ" na wykonanie duchowego tylko na regenerację.

Ot tak to działa:)

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Szybkosc zaklecia dziala tak np skil regeneruje się w 20 sekund jak bedziesz mial bonus 20% szybkosc zaklec to skill zregeneruje sie o 20% szybciej

Legenda
Opublikowano

Szybkosc zaklecia dziala tak np skil regeneruje się w 20 sekund jak bedziesz mial bonus 20% szybkosc zaklec to skill zregeneruje sie o 20% szybciej

G. prawda. Wystarczy, że przeczytasz posty wyżej i nie wpływa to na cooldawn skilla, ale na prędkość jego rzucania.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...